• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

Zwarte zeep geurloos uit Nigeria

€ 7,50
incl. btw

Beschrijving

Zwarte zeep, geurvrije zeep voor de gevoelige huid.

Bevat geen geurstoffen en is daarom geschikt voor de gehele lichaamsverzorging voor mensen met allergieën en bijzonder gevoelige huidtypes.

vers gewicht 150 gr.

artikelnr. ZE1235P

In Afrika is zwarte zeep met sheaboter altijd een populair schoonheidsproduct geweest

Ondersteunt de regeneratie bij huidproblemen. Geschikt voor huid- en haarverzorging. Bevat sheaboter (sheaboter, palmpitolie, aloë vera, honing, kamhout, citrusextract en de as van verbrande palmfruitpeulen

De sheaboom komt voor tussen Senegal en Oeganda, maar ook in de Soedanese savannes. “Sheaboter” wordt verkregen uit de zaden. De zaden worden geperst en het ruwe vet wordt vervolgens geraffineerd. Na het fijnmaken van de korrels wordt de olie verkregen door ze in water te koken en vervolgens het drijvend vet eraf te scheppen.

Houd zwarte zeep na gebruik droog. Bevat sheaboter (sheaboter, palmpitolie, aloë vera, honing, kamhout, citrusextract en de as van verbrande palmfruitpeulen


Vers gewicht: 150 g

Ingrediënten: Natriumpalmpitelaat, Kaliumpalmpitelaat, Glycerine, Aqua, Butyrospermum Parkll-boter, Mel, Citrus Aurantifolia-sap, Citrus Limon-sap, Baphia Nitida-poeder, Aloë Barbadensis-blad.