• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

Parfumolie Zwarte Amber

vanaf € 3,95

incl. btw

Beschrijving

Zwarte Amber parfum olie Black Amber
bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke ingrediënten gecertificeerd door IFRA
zoet, rustgevend en muskachtig

artikel nr. ZPA7010


3-5 druppels verdampen in de aromalamp voor een veelbelovende stimulerende geur. Eveneens geschikt voor het parfumeren van zepen, crèmes e.a. verzorgingsprodukten. Voorkom irritaties door mogelijke allergene ingrediënten door uitsluitend beproefde recepten te gebruiken.


Deze geuroliën uit India zijn puur en onverdund en geïnspireerd door de wereldberoemde Bramble Berry-geuren. De oliën zijn dierproefvrij, ftalat- en parabenenvrij en door de IFRA gecertificeerd. Zwarte Amber geurolie is vegan en kan dankzij de unieke formule uit India worden toegevoegd aan een breed scala van producten, variërend van huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, kaarsen, diffusoroliën, zepen enz.
Black Amber geurolie heeft een warm, omarmend aroma. Het bevat Vanille, Patchouli, Sandelhout en Muskus. Door de mix van zulke zoete geuren heeft het een zoet, aanhoudend en krachtig aroma. Het kan alleen worden gebruikt of worden toegevoegd aan andere bloemengeuren, dit zal alleen maar bijdragen aan het aroma.

GEBRUIK

Black Amber parfumolie is sterk geconcentreerd en is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Breng geurstoffen nooit rechtstreeks op de huid aan, dit kan irritatie veroorzaken.


Huidverzorgingsproducten:

Black Amber parfumolie moet in kleine hoeveelheden worden gebruikt in huidverzorgingsproducten (tot 2-3% voor producten op de huid en maximaal 4-5% voor producten die worden afgespoeld). Het is perfect geschikt om een ​​uitnodigend aroma aan uw verzorgingsproducten toe te voegen.


Zepen:

Zwarte Amber geurolie is populair en wordt gebruikt bij het maken van allerlei soorten zeep. Het draagt ​​bij aan de kleur en het aroma van zeep en geeft de zeep een luxe uitstraling.

Black Amber parfumolie kan ook voor het maken van een luxe zeep worden gebruikt.

Voor Melt & Pour-zepen mag het maximale gebruik niet hoger zijn dan 3-3,5%.Voor Cold process-zepen wordt 75-90 gram geurolie aanbevolen voor elke kg vetten/olie in uw recept.

Voor Hot process-zeep wordt 50-70 g geurolie aanbevolen voor elke 1 kg. van vetten/oliën in uw recept.
Let op: De aanbevolen richtlijn is per kg VETTEN/OLIËN in de zeep en niet het totale volume zeep.


Kaarsen maken:

De meeste geurkaarsen zijn gemaakt met geuroliën. Er wordt een dosering van 6-8% aanbevolen bij gebruik in kaarsen. De geuren zijn minder goed bestand tegen warmte. Om dit te verbeteren kan een fixeermiddel, bijv. isopropylmyristaat (ongeveer 20% IPM tot 80% geur) aan de was toegevoegd worden.

Black Amber parfumolie geeft de kaars een rijk, zacht aroma met een vanilleachtige afgang.

Badoliën:

Aangezien dit een product is wat afgespoeld wordt kan er tot 5% aan de badolie toegevoegd worden. Aanbevolen wordt met een lage concentratie, bijv. 2% te beginnen en dit naar wens te verhogen.

Luchtverfrissers:

Black Amber Geurolie kan worden toegevoegd aan luchtverfrissers voor het ontgeuren van de omgeving en het verminderen van stress.

Men gelooft dat het aroma van zwarte amber negatieve energie uit de omgeving verwijdert en de geest helpt beter te ontspannen.

Verstuif voor een goede nachtrust Black amber in de slaapruimte.

Parfum maken:

Zwarte Amber geurolie wordt gebruikt bij het maken van parfums en geuren voor mannen, vanwege het rauwe en zoete aroma.

Door de eveneens aanwezige Vanilletonen kan de olie ook in vrouwen parfums worden toegepast.


prijzen voor grotere hoeveelheden op aanvraag

INCI: ethanol, benzylbenzoat*, Orangenöl*, benzylalcohol*, citral*, linalol*, limonen* benzylsalicylat**= ingrediënten van natuurlijke oorsprong

meer informatie via de link `olie analyse` bovenaan deze pagina

prijzen voor grotere hoeveelheden op aanvraag