• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

Parfumolie Toscaans Leder

vanaf € 4,95

incl. btw

Beschrijving

Toscaans leder parfum olie Toscan leather, bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke ingrediënten gecertificeerd door IFRA
een sterk, mannelijk aroma met ondertonen van Wierook en Patchouli.

artikel nr. ZPA7060


3-5 druppels verdampen in de aromalamp voor een veelbelovende stimulerende geur. Eveneens geschikt voor het parfumeren van zepen, crèmes e.a. verzorgingsprodukten. Voorkom irritaties door mogelijke allergene ingrediënten door uitsluitend beproefde recepten te gebruiken.


Deze geuroliën uit India zijn puur en onverdund en geïnspireerd door de wereldberoemde Bramble Berry-geuren. Deze oliën zijn dierproefvrij, ftalaat- en parabenenvrij en door de IFRA gecertificeerd.Toscaans leder geurolie is vegan en kan dankzij de unieke formule uit India worden toegevoegd aan een breed scala van producten, variërend van huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, kaarsen, diffusoroliën, zepen enz.


Toscaans leder geurolie is een sterk, mannelijk aroma met pittige ondertonen. Het kan ook een ouderwetse, mannelijke geur worden genoemd die je doet denken aan een goedgeklede heer.

Dit unieke en diepe aroma is gemaakt met geurmelanges van diepe muskusnoten, die resoneren met een zwart suède leren jack. Het is een puur aroma uitgebalanceerd met Citroen- en Mandarijn hartnoten om het fris en levendig te houden.

En de basis is gemaakt met sterke Patchouli en Wierook, beide ouderwetse aroma's.

GEBRUIK

Toscaans leder parfumolie is sterk geconcentreerd en is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Breng geurstoffen nooit rechtstreeks op de huid aan, dit kan irritatie veroorzaken.


Huidverzorgingsproducten:

Toscaans leder parfumolie wordt voornamelijk toegevoegd aan producten voor persoonlijke verzorging voor mannen, zoals baardoliën, aftershaves, scheercrèmes en bodylotions. De warme geurbasis met Wierook en Patchouli maakt Toscaans leder tot een typische mannelijke geur.

Toscaans leder parfumolie moet in kleine hoeveelheden worden gebruikt in huidverzorgingsproducten (tot 2-3% voor producten op de huid en maximaal 4-5% voor producten die worden afgespoeld). Het is perfect geschikt om een ​​uitnodigend aroma aan uw formule toe te voegen.


Badoliën:

Omwille van de pittige, frisse geur wordt de olie ook graag toegevoegd aan badoliën. Daar het een product is wat afgespoeld wordt kan er tot 5% aan de badolie toegevoegd worden.

Aanbevolen wordt met een lage concentratie, bijv. 2% te beginnen en dit naar wens te verhogen.

Zepen:

Toscaans leder parfumolie is een populaire keuze voor het gebruik in zepen met een mannelijke uitstraling. Het kan ook worden gebruikt als aroma in diepreinigende houtskoolzepen. Het sterke aroma van leer wordt uitgebalanceerd door frisse hints van Mandarijn en Citroen.

Voor Melt & Pour-zepen mag het maximale gebruik niet hoger zijn dan 3-3,5%.

Voor Cold process-zepen wordt 75-90 gram geurolie aanbevolen voor elke kg vetten/olie in uw recept.

Voor Hot process-zeep wordt 50-70 g geurolie aanbevolen voor elke 1 kg. van vetten/oliën in uw recept.
Let op: De aanbevolen richtlijn is per kg VETTEN/OLIËN in de zeep en niet het totale volume zeep.

Kaarsen maken:

De meeste geurkaarsen zijn gemaakt met geuroliën. Toscaanse leergeurolie is misschien niet een voor de hand liggende keuze in kaarsen, maar het sterke en uitgebalanceerde aroma is erg populair.

De warme tonen van Patchouli en Wierook gecombineerd met verfrissende hints van Citroen en Mandarijn maken het tot een perfecte keuze voor geurkaarsen.

Er wordt een dosering van 6-8% aanbevolen bij gebruik in kaarsen. De geuren zijn minder goed bestand tegen warmte. Om dit te verbeteren kan een fixeermiddel, bijv. isopropylmyristaat (ongeveer 20% IPM tot 80% geur) aan de was toegevoegd worden.

Potpourri:

Toscaanse lederen geurolie wordt gebruikt bij het maken van potpourri`s en geurende goederen zoals sieraden en woonaccessoires. De sterke aantrekkingskracht van een leerachtig aroma wordt gecreëerd met diepe Muskusachtige noten en gebalanceerd met het tropische aroma van Wierook en Patchouli.

Verdamp een paar druppels en de woonruimte zal ruiken als een ouderwetse leerfabriek.


Parfums:

Toscaanse leergeurolie is een sterk en mannelijk aroma, daarom wordt het gebruikt bij het maken van parfums voor mannen. Het is zelf een compleet aroma en vereist geen aanpassingen. Het begint met een hard leeraroma, smelt weg met frisse Citrusachtige hints en uiteindelijk wordt een complete warmte van aroma's ervaren.


INCI: ethanol, benzylbenzoat*, Orangenöl*, benzylalcohol*, citral*, linalol*, limonen* benzylsalicylat**= ingrediënten van natuurlijke oorsprong meer informatie via de link `olie analyse` bovenaan deze pagina

prijzen voor grotere hoeveelheden op aanvraag