• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

Parfumolie Tabak-Laurierblad

vanaf € 4,75

incl. btw

Beschrijving

Tabak-Laurierblad parfum olie

bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke ingrediënten gecertificeerd door IFRA

mannelijk aroma met frisse ondertonen.

artikel nr. ZPA7065


3-5 druppels verdampen in de aromalamp voor een veelbelovende stimulerende geur. Eveneens geschikt voor het parfumeren van zepen, crèmes e.a. verzorgingsprodukten. Voorkom irritaties door mogelijke allergene ingrediënten door uitsluitend beproefde recepten te gebruiken.


Geuroliën worden gemaakt met behulp van hoofdzakelijk natuurlijke, en gedeeltelijk synthetische, ingrediënten. Ze worden gemaakt waar de natuurlijke etherische olie niet bestaat (bijvoorbeeld chocolade, aardbei, enz.) of waar de natuurlijke etherische oliën erg duur zijn (bijvoorbeeld jasmijn, roos, enz.).

Geuroliën bevatten huidveilige oplosmiddelen waardoor ze ook langer meegaan in vergelijking met natuurlijke essentiële oliën.

Deze geuroliën uit India zijn puur en onverdund. Ze zijn dierproefvrij, ftalaat- en parabenenvrij en door de IFRA gecertificeerd.


Tabak en Laurierblad (Paan) geurolie is een populaire geur die o.a. wordt gebruikt bij het maken van baardoliën, aftershaves, zepen, badproducten, geurkaarsen en cosmetische producten. Kan ook worden gebruikt in difusers, luchtverfrissers en aromalampen voor een zacht en fris aroma.

Tabak- en Laurierblad geurolie is een van onze Premium geuren. Het is een sterk, mannelijk aroma met frisse ondertonen. Het kan ook een ouderwets, trouw aan de wortels aroma worden genoemd dat goed resoneert met stijlvol zelfvertrouwen en verfijning.

Dit unieke en diepe aroma is gemaakt met geurmengsels van muskusachtige ambernoten, zachte hints van lavendel en een subtiele basis van mirre, vanille en scharlei. Het is een droge geur met diepe, zachte aroma's die de zintuigen prikkelen.

GEBRUIK

Tabak en Laurierblad parfumolie is sterk geconcentreerd en is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Breng geurstoffen nooit onverdund rechtstreeks op de huid aan, dit kan irritatie veroorzaken.

Huidverzorgingsproducten:

Tabak-Laurierblad geurolie wordt voornamelijk toegevoegd aan producten voor persoonlijke verzorging voor mannen, zoals baardoliën, aftershaves, scheercrèmes en bodylotions. De geurbasis met Tabak en Laurierblad maakt deze olie tot een typische mannelijke geur.De parfumolie kan in kleine hoeveelheden worden gebruikt in huidverzorgingsproducten (tot 2-3% voor producten op de huid en maximaal 4-5% voor producten die worden afgespoeld). Het is perfect geschikt als toevoeging aan verzorgingsproducten voor mannen.


Badoliën:

Om zijn pittige, frisse geur wordt de olie ook graag toegevoegd aan badoliën.

Aangezien dit een product is wat afgespoeld wordt kan er tot 5% aan de badolie toegevoegd worden. Aanbevolen wordt met een lage concentratie, bijv. 2% te beginnen en dit naar wens te verhogen.


Zepen:

Tabak-Laurierblad parfumolie is een populaire keuze voor het gebruik in zepen met een mannelijke uitstraling. Het kan ook worden gebruikt als aroma in diepreinigende houtskoolzepen. Het sterke aroma van ltabak wordt uitgebalanceerd door frisse hints Laurierblad.

Voor Melt & Pour-zepen mag het maximale gebruik niet hoger zijn dan 3-3,5%.Voor Cold process-zepen wordt 75-90 gram geurolie aanbevolen voor elke kg vetten/olie in uw recept.

Voor Hot process-zeep wordt 50-70 g geurolie aanbevolen voor elke 1 kg. van vetten/oliën in uw recept.
Let op: De aanbevolen richtlijn is per kg VETTEN/OLIËN in de zeep en niet het totale volume zeep.Tabak-Laurierblad geurolie is een prachtige aanvulling op zowel cold process als smelt- en gietzepen.


Kaarsen maken:

De meeste geurkaarsen zijn gemaakt met geuroliën. Er wordt een dosering van 6-8% aanbevolen bij gebruik in kaarsen. De geuren zijn minder goed bestand tegen warmte. Om dit te verbeteren kan een fixeermiddel, bijv. isopropylmyristaat (ongeveer 20% IPM tot 80% geur) aan de was toegevoegd worden.


Parfums:

Geuroliën zijn een uitstekend ingrediënt voor het maken van parfums en lotions.

Tabak-Laurierblad geurolie heeft een sterk en mannelijk aroma, daarom wordt het gebruikt bij het maken van parfums voor mannen. Het is zelf een compleet aroma en vereist meestal geen aanpassingen.


Luchtverfrissers:

Tabak-Laurierblad geurolie is een geur die uitstekend kan worden gebruikt bij het maken van luchtverfrissers voor kamers, toiletten, auto's enz. Hij kan ook toegevoegd worden aan potpourri`s, diffusers enz. om een ​​frisse omgeving te creëren.

INCI: ethanol, benzylbenzoat*, Orangenöl*, benzylalcohol*, citral*, linalol*, limonen* benzylsalicylat*

*= ingrediënten van natuurlijke oorsprong

meer informatie via de link `olie analyse` bovenaan deze pagina


prijzen voor grotere hoeveelheden op aanvraag