• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

Parfumolie Rozentuin

vanaf € 4,50

incl. btw

Beschrijving

Rozen tuin parfum olie Rose Garden
bestaat hoodzakelijk uit natuurlijke ingrediënten gecertificeerd door IFRA
fris, bloemig aroma

artikel nr. ZPA6786


Rose Garden parfumolie neemt u mee naar een Engelse, dieprode rozentuin.

Stelt u zich een prachtig boeket verse rozen voor dat u wordt overhandigd.

Het hart van deze geur is inderdaad de koning der bloemen, roos met hints van anjer. En de basisnoot van zachte, aanhoudende muskus maakt dit aroma gewoon ongelooflijk verleidelijk en aantrekkelijk voor de zintuigen.

Rozentuin parfumolie is een populaire geur die wordt gebruikt bij het maken van parfums voor vrouwen, zeep, badproducten, geurkaarsen en cosmetische producten zoals: crèmes, lotions / body lotions, bodyscrubs, gezichtsreinigers, lippenbalsem, gezichtsdoekjes, haarverzorgingsproducten , gezichtsproducten, enz.


Hij wordt ook veel gebruikt als luchtverfrisser, 3-5 druppels verdampen in de aromalamp voor fris bloemig aroma.
Deze geuroliën uit India zijn puur en onverdund en geïnspireerd door de wereldberoemde Bramble Berry-geuren. De oliën zijn dierproefvrij, ftalaat- en parabenenvrij en door de IFRA gecertificeerd. Rozentuin geurolie is vegan en kan dankzij de unieke formule uit India worden toegevoegd aan een breed scala van producten, variërend van huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, kaarsen, diffusoroliën, zepen enz.

GEBRUIK

Rozentuin parfumolie is sterk geconcentreerd en is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Breng geurstoffen nooit rechtstreeks op de huid aan, dit kan irritatie veroorzaken.


Huidverzorgingsproducten:

Rozentuin parfumolie moet in kleine hoeveelheden worden gebruikt in huidverzorgingsproducten (tot 2-3% voor producten op de huid en maximaal 4-5% voor producten die worden afgespoeld). Het is perfect geschikt om een ​​uitnodigend aroma aan uw verzorgingsproducten toe te voegen. .


Zepen:

Rozentuin geurolie is populair en wordt gebruikt bij het maken van allerlei soorten zeep. Het draagt ​​bij aan de kleur en het aroma van zeep en geeft de zeep een luxe uitstraling.

Rozentuin parfumolie kan ook voor het maken van een luxe zeep worden gebruikt.

Voor Melt & Pour-zepen mag het maximale gebruik niet hoger zijn dan 3-3,5%.

Voor Cold process-zepen wordt 75-90 gram geurolie aanbevolen voor elke kg vetten/olie in uw recept.

Voor Hot process-zeep wordt 50-70 g geurolie aanbevolen voor elke 1 kg. van vetten/oliën in uw recept.
Let op: De aanbevolen richtlijn is per kg VETTEN/OLIËN in de zeep en niet het totale volume zeep.


Kaarsen maken:

De meeste geurkaarsen zijn gemaakt met geuroliën. Er wordt een dosering van 6-8% aanbevolen bij gebruik in kaarsen. De geuren zijn minder goed bestand tegen warmte. Om dit te verbeteren kan een fixeermiddel, bijv. isopropylmyristaat (ongeveer 20% IPM tot 80% geur) aan de was toegevoegd worden.Rozentuin parfumolie geeft de kaars een rijk, zacht bloemig aroma met een muskachtige afgang.

Badoliën:

Aangezien dit een product is wat afgespoeld wordt kan er tot 5% aan de badolie toegevoegd worden. Aanbevolen wordt met een lage concentratie, bijv. 2% te beginnen en dit naar wens te verhogen.

Luchtverfrissers:

Rozentuin Geurolie kan worden toegevoegd aan luchtverfrissers vanwege het zachte en roze aroma. Het verwijdert de harde geur van de omgeving en vult het met de frisse geur van rozen.

Parfum maken:

Rozentuin parfumolie heeft een rooskleurig bloemenaroma dat graag wordt gebruikt bij het maken van parfums speciaal voor vrouwen. De romantische sfeer, het bloemige gevoel en de muskusachtige essentie maken het een voor de hand liggende keuze voor vrouwelijke geuren.


INCI: ethanol, benzylbenzoat*, Orangenöl*, benzylalcohol*, citral*, linalol*, limonen* benzylsalicylat**= ingrediënten van natuurlijke oorsprongmeer informatie via de link `olie analyse` bovenaan deze pagina

prijzen voor grotere hoeveelheden op aanvraag