• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

Parfumolie Passievrucht

vanaf € 4,25

incl. btw

Beschrijving

Passievrucht parfum olie Passion fruit
bestaat hoodzakelijk uit natuurlijke ingrediëntengecertificeerd door IFRA
fris, fruitig en exotisch aroma dat de zintuigen prikkelt.

artikel nr. ZPA7020


3-5 druppels verdampen in de aromalamp voor een veelbelovende stimulerende geur. Eveneens geschikt voor het parfumeren van zepen, crèmes e.a. verzorgingsproducten. Voorkom irritaties door mogelijke allergene ingrediënten door uitsluitend beproefde recepten te gebruiken.


Deze geuroliën uit India zijn puur en onverdund en geïnspireerd door de wereldberoemde Bramble Berry-geuren.

De oliën zijn dierproefvrij, ftalaat- en parabenenvrij en door de IFRA gecertificeerd. Passie vrucht geurolie is vegan en kan dankzij de unieke formule uit India worden toegevoegd aan een breed scala van producten, variërend van huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, kaarsen, diffusoroliën, zepen enz.

Passievrucht geurolie heeft een fris, fruitig en exotisch aroma dat de zintuigen prikkelt. Het is een tropisch fruitig aroma dat zoete fruittonen met bloemige hints combineert. Deze bedwelmende geur zal de zintuigen betoveren en een nieuw rijk van geuren laten ervaren.

De topnoten van deze geur zijn mandarijn en exotische passievrucht. En de middelste tonen hebben het aroma van papaja en abrikozennectar. En tot slot, het onmiskenbare aroma van muskus en kokosmelk geeft deze geur een zoete, subtiele sfeer en maakt het helemaal tot een perfecte geur.

GEBRUIK

Passie vrucht parfumolie is sterk geconcentreerd en is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Breng geurstoffen nooit rechtstreeks op de huid aan, dit kan irritatie veroorzaken.


Huidverzorgingsproducten:

Passie vrucht parfumolie kan in kleine hoeveelheden worden gebruikt in huidverzorgingsproducten (tot 2-3% voor producten op de huid en maximaal 4-5% voor producten die worden afgespoeld). Het is perfect geschikt om een ​​uitnodigend aroma aan uw formule toe te voegen.


Badoliën:

Aangezien dit een product is wat afgespoeld wordt kan er tot 5% aan de badolie toegevoegd worden. Aanbevolen wordt met een lage concentratie, bijv. 2% te beginnen en dit naar wens te verhogen.

Zepen:

Passievrucht parfumolie heeft een zoete subtiele geur die wordt gebruikt voor het maken van allerlei zepen. Omdat het geen aroma met één enkele noot is, kan het worden gemengd met andere fruitige aroma's om een ​​nieuwe geur te creëren.

Voor Melt & Pour-zepen mag het maximale gebruik niet hoger zijn dan 3-3,5%.

Voor Cold process-zepen wordt 75-90 gram geurolie aanbevolen voor elke kg vetten/olie in uw recept.

Voor Hot process-zeep wordt 50-70 g geurolie aanbevolen voor elke 1 kg. van vetten/oliën in uw recept.
Let op: De aanbevolen richtlijn is per kg VETTEN/OLIËN in de zeep en niet het totale volume zeep.

Kaarsen maken:

De meeste geurkaarsen zijn gemaakt met geuroliën. Passievrucht geurolie kan worden toegevoegd aan geurkaarsen voor een vrolijkere en levendigere noot. Alles aan dit aroma is stimulerend en verfrissend.Er wordt een dosering van 6-8% aanbevolen bij gebruik in kaarsen. De geuren zijn minder goed bestand tegen warmte. Om dit te verbeteren kan een fixeermiddel, bijv. isopropylmyristaat (ongeveer 20% IPM tot 80% geur) aan de was toegevoegd worden.

Luchtverfrissers:

Passie vrucht geurolie kan worden toegevoegd aan luchtverfrissers om slechte geuren te verdrijven en de omgeving met de frisse, zoete en decadente tonen van passievrucht te vullen. De olie kan ook in de diffuser gebruikt worden om het huis fruitig en koel te laten ruiken.

Parfum maken:

Passievrucht geurolie wordt toegevoegd aan parfums voor een dagbasis. Geschikt voor alle geslachten, dit aroma zal de zintuigen prikkelen en zijn aanwezigheid duidelijk markeren. Eén keer aangebracht en je ruikt de hele dag naar fruit.


INCI: ethanol, benzylbenzoat*, Orangenöl*, benzylalcohol*, citral*, linalol*, limonen* benzylsalicylat**= ingrediënten van natuurlijke oorsprongmeer informatie via de link `olie analyse` bovenaan deze pagina

prijzen voor grotere hoeveelheden op aanvraag