• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

Parfumolie Jungle Waterval

vanaf € 4,50

incl. btw

Beschrijving

Jungle waterval parfum olie
bestaat hoodzakelijk uit natuurlijke ingrediënten gecertificeerd door IFRA

frisse geurolie met waterige tonen die verkwikkend en energiek werken.

artikel nr. ZPA7050


3-5 druppels verdampen in de aromalamp voor een veelbelovende stimulerende geur. Eveneens geschikt voor het parfumeren van zepen, crèmes e.a. verzorgingsprodukten. Voorkom irritaties door mogelijke allergene ingrediënten door uitsluitend beproefde recepten te gebruiken.


Geuroliën worden gemaakt met behulp van hoofdzakelijk natuurlijke, en gedeeltelijk synthetische, ingrediënten. Ze worden gemaakt waar de natuurlijke etherische olie niet bestaat (bijvoorbeeld chocolade, aardbei, enz.) of waar de natuurlijke etherische oliën erg duur zijn (bijvoorbeeld jasmijn, roos, enz.).

Geuroliën bevatten huidveilige oplosmiddelen waardoor ze ook langer meegaan in vergelijking met natuurlijke essentiële oliën.

Deze geuroliën uit India zijn puur en onverdund. Ze zijn dierproefvrij, ftalaat- en parabenenvrij en door de IFRA gecertificeerd.


Jungle waterval geurolie haalt de jungle in huis. Het is een frisse geurolie die aanvoelt als een duik in de waterval in de jungle. Het heeft waterige tonen die verkwikkend en energiek zijn en je zintuigen onmiddellijk naar de diepten van de jungle vervoeren. Het begint met topnoten van Citrus, Bergamot en Sinaasappel, gevolgd door middennoten van Cipres, Salie en Lavendel. Basisnoten bestaan ​​uit Muskus, Sandelhout en Cederhout waardoor het muskusachtige, houtachtige tonen krijgt met een langdurig aroma. .


GEBRUIK

Jungle waterval parfumolie is sterk geconcentreerd en is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Breng geurstoffen nooit rechtstreeks op de huid aan, dit kan irritatie veroorzaken.


Huidverzorgingsproducten:

Jungle waterval parfumolie heeft een unisex-aroma en kan daarom worden toegevoegd aan producten voor zowel mannen als vrouwen De olie moet in kleine hoeveelheden worden gebruikt in huidverzorgingsproducten (tot 2-3% voor producten op de huid en maximaal 4-5% voor producten die worden afgespoeld). Het is perfect geschikt om een ​​uitnodigend aroma aan uw formule toe te voegen.


Badoliën:

Aangezien dit een product is wat afgespoeld wordt kan er tot 5% aan de badolie toegevoegd worden. Aanbevolen wordt met een lage concentratie, bijv. 2% te beginnen en dit naar wens te verhogen.


Zepen:

Jungle waterval parfumolie is een frisse en verkwikkende geur die de zeep een ontspannend aroma geeft. Het heeft een waterig aroma met een vleugje Muskus, Sandelhout en Cederhout. Het rijke aroma van deze geurolie geeft energie. De olie kan uitstekend voor het maken van een luxe zeep worden gebruikt.

Voor Melt & Pour-zepen mag het maximale gebruik niet hoger zijn dan 3-3,5%.Voor Cold process-zepen wordt 75-90 gram geurolie aanbevolen voor elke kg vetten/olie in uw recept.

Voor Hot process-zeep wordt 50-70 g geurolie aanbevolen voor elke 1 kg. van vetten/oliën in uw recept.
Let op: De aanbevolen richtlijn is per kg VETTEN/OLIËN in de zeep en niet het totale volume zeep. Zeep maken: Jungle Waterfall geurolie is een prachtige aanvulling op zowel cold process als smelt- en gietzepen.


Kaarsen maken:

Jungle waterval geurolie is een rijke, diepe geurolie met frisse tonen. Het aroma van deze geur neemt je mee naar een diep bos en ontspant met zijn waterige tonenDe meeste geurkaarsen zijn gemaakt met geuroliën. Er wordt een dosering van 6-8% aanbevolen bij gebruik in kaarsen. De geuren zijn minder goed bestand tegen warmte. Om dit te verbeteren kan een fixeermiddel, bijv. isopropylmyristaat (ongeveer 20% IPM tot 80% geur) aan de was toegevoegd worden.


Luchtverfrissers:

Jungle waterval geurolie is een uitstekende geur die kan worden gebruikt bij het maken van luchtverfrissers voor kamers, toiletten, auto's enz. Hij kan ook toegevoegd worden aan potpourri`s, diffusors enz. om een ​​rustgevende en kalmerende omgeving te creëren. Het zal de omgeving vullen met een aangenaam en vredig aroma en deze verfrissen. Het frisse, waterige aroma is rustgevend en kalmerend tegelijk.


Parfum maken:

Geuroliën zijn een uitstekend ingrediënt voor het maken van parfums en eau de cologne. . Jungle waterval geurolie heeft een kalmerend aroma dat fris en verfrissend is en een perfect ingrediënt is om parfums, nevels enz. toe te voegen.

prijzen voor grotere hoeveelheden op aanvraag


INCI: ethanol, benzylbenzoat*, Orangenöl*, benzylalcohol*, citral*, linalol*, limonen* benzylsalicylat**= ingrediënten van natuurlijke oorsprong

meer informatie via de link `olie analyse` bovenaan deze pagina

prijzen voor grotere hoeveelheden op aanvraag