• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

Parfumolie Bamboe

vanaf € 4,50

incl. btw

Beschrijving

Bamboe parfum olie fresh bamboo

bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke ingrediënten gecertificeerd door IFRA
fris, groen en kruidig

artikel nr. ZPA7030


3-5 druppels verdampen in de aromalamp voor een veelbelovende stimulerende geur.

Eveneens geschikt voor het parfumeren van zepen, crèmes e.a. verzorgingsprodukten.

Voorkom irritaties door mogelijke allergene ingrediënten door uitsluitend beproefde recepten te gebruiken.


De geuroliën uit India zijn puur en onverdund en geïnspireerd door de wereldberoemde Bramble Berry-geuren. Deze oliën zijn dierproefvrij, ftalaat- en parabenenvrij en door de IFRA gecertificeerd.


Bamboe geurolie is vegaan en kan veilig worden toegevoegd aan huidverzorgings- en cosmetische producten. Bamboe geurolie is een exotische olie met een schoon en fris aroma dat je meeneemt op een wandeling in een vochtig regenwoud. Hij heeft de geur van wilde bamboestengels, chips aloë en jasmijnblaadjes. Basisnoten van vetiver en zachte musk maken deze verfrissende melange compleet en zorgen voor een compacte geur.


Deze groene geur bevat een mix van unieke geurnoten: gouden bamboe, sprankelende bergamot, rode grapefruit, nachtbloeiende jasmijn, cyclamen, lelietje-van-dalen en wilde grassen.


Bamboe is een populaire geur die wordt gebruikt bij het maken van geurkaarsen, badproducten en zeep en cosmetische producten zoals: crèmes, lotions / bodylotions, bodyscrubs, gezichtswasbeurten, lippenbalsem, gezichtsdoekjes, haarverzorgingsproducten, gezichtsproducten, enz. Het wordt ook toegevoegd aan wierook, geurverspreiders, luchtverfrissers en vele andere producten wegens zijn rijke en exotische aroma.

GEBRUIK

Bamboe parfumolie is sterk geconcentreerd en is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Breng geurstoffen nooit rechtstreeks op de huid aan, dit kan irritatie veroorzaken.


Huidverzorgingsproducten: Bamboe parfumolie moet in kleine hoeveelheden worden gebruikt in huidverzorgingsproducten (tot 2-3% voor producten op de huid en maximaal 4-5% voor producten die worden afgespoeld). Het is perfect geschikt om een ​​uitnodigend aroma aan uw eigen creaties toe te voegen.Huidverzorging en cosmetische producten: verse bamboe geurolie is veilig te gebruiken in allerlei huidverzorgingsproducten en cosmetische verzorgingsproducten. Het wordt toegevoegd aan body butters, lotions, crèmes en andere voedende middelen vanwege het waterige frisse aroma. Het heeft ook verschillende tonen van geurige bloemen zoals jasmijn, lelies, bergamot, enz. Dit soort geur is beroemd in producten voor persoonlijk gebruik.


Zepen: Vanwege het unieke aroma van Bamboe parfumolie wordt het gebruikt in exotische zepen. De frisse geur past goed bij het idee van reinheid van de zeep.

Voor Melt & Pour-zepen mag het maximale gebruik niet hoger zijn dan 3-3,5%.Voor Cold process-zepen wordt 75-90 gram geurolie aanbevolen voor elke kg vetten/olie in uw recept.

Voor Hot process-zeep wordt 50-70 g geurolie aanbevolen voor elke 1 kg. van vetten/oliën in uw recept.
Let op: De aanbevolen richtlijn is per kg VETTEN/OLIËN in de zeep en niet het totale volume zeep.


Badoliën: Aangezien dit een product is wat afgespoeld wordt kan er tot 5% aan de badolie toegevoegd worden. Aanbevolen wordt met een lage concentratie, bijv. 2% te beginnen en dit naar wens te verhogen.

Kaarsen maken: De meeste geurkaarsen zijn gemaakt met geuroliën. Er wordt een dosering van 6-8% aanbevolen bij gebruik in kaarsen. De geuren zijn minder goed bestand tegen warmte en kunnen snel verbranden. Om dit te verbeteren kan een fixeermiddel, bijv. isopropylmyristaat (ongeveer 20% IPM tot 80% geur) aan de was toegevoegd worden. Bamboe geeft de kaars een frisse bosgeur gecombineerd met bloemen en bladeren.

Luchtverfrissers - verdampers: Bamboe geurolie is een krachtige geur die elke vorm van onaangename luchtjes in huis kan verdoezelen. Het verwijdert negatieve energie uit de omgeving en helpt de geest beter te ontspannen.


Parfum maken: Een van de meest populaire toepassingen van geuroliën is het maken van parfums, ze worden aan parfums toegevoegd om een ​​aroma te geven dat duurzaam en langdurig is.De Bamboe geurolie is een zeer populaire geur bij het maken van parfums. Hij wordt voor het creeëren van veel verschillende geuren gebruikt, als voorbeeld een frisse bosgeur.


INCI: ethanol, benzylbenzoat*, Orangenöl*, benzylalcohol*, citral*, linalol*, limonen* benzylsalicylat**= ingrediënten van natuurlijke oorsprongmeer informatie via de link `olie analyse` bovenaan deze pagina

prijzen voor grotere hoeveelheden op aanvraag