• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

MBS modder masker

€ 22,95
incl. btw
in voorraad

Beschrijving

MBS moddermasker Dode Zee modder pure modder uit de Dode Zee met 26 mineralen en sporenelementen zorgt voor een fris en stralend uiterlijk.

Geschikt voor alle huidtypes

pot 450 gram

artikel nr. 5570


100% natuurlijke Dode Zee modder met 26 mineralen en sporenelementen geschikt voor gebruik op lichaam en in gezicht.

De fysieke eigenschappen van deze zogenaamde "zwarte modder", rijk aan organische sedimenten en minerale deeltjes, maken het mogelijk om het te gebruiken in therapeutische behandelingen.

Zijn efficiënte vermogen om water en andere vloeistoffen te absorberen, d.w.z. huidafscheidingen zoals overtollige olie en zweet, maken het optimaal voor zowel comfortabele verwen behandelingen als als een zuiverende diepe reiniger van huidporiën die worden gebruikt bij cosmetische bereidingen.

Geschikt voor alle huidtypes, vermijd het gebied rond de ogen.


Dode Zeemodder bevat alle gezondheid bevorderende Dode Zeezouten en mineralen samen met organisch materiaal en kan direct op de huid worden aangebracht, waardoor het een uitstekende remedie is voor de behandeling van een verscheidenheid aan huidziekten en aandoeningen zoals psoriasis, eczeem, acne, puistjes en ontstekingen. Eveneens uitstekend te gebruiken als haarmasker bij een vette hoofdhuid en als lichaamsmasker bij een onreine huid.


Toepassing: Breng een ca. 2 mm dikke laag aan op het gezicht en/of lichaam. Laat 10-15 minuten op het gezicht inwerken voor een droge huid, 15-30 minuten voor een gecombineerde huid en 30-60 minuten op het lichaam (rust daarbij). Spoel daarna langzaam af. Behandel daarna met aloë vera gel.

Ingrediënten volgens INCI:

Sea silt*, maris aqua

**Dead Sea Mineral /
zonder minerale oliën, SLS (Natrium laurethsulfat), of parabenen.