• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

DISCLAIMER

1. inhoud van de website

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten, aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend.

Onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De informatie over etherische oliën stamt uit jarenlange recherche en is deels verstrekt door aromatherapeuten, producenten en leveranciers. Een ander deel is afkomstig uit de volks- en natuurheelkunde en modern onderzoek, deze zijn lang niet altijd wetenschappelijk bewezen. Ook werden ervaringen van gebruikers zowel positief als negatief opgenomen. Ondanks de grote zorgvuldigheid is de site-eigenaar niet verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de informatie. De informatie en afbeeldingen dienen alleen ter persoonlijke informatie van de bezoeker.

Anthemis aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade als gevolg van de activiteiten die een gebruiker onderneemt op basis van de op deze pagina`s verstrekte informatie.

Niets van deze informatie mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de webmaster in welke vorm dan ook gereproduceerd of met gebruik van elektronische systemen verbreid worden.

2. verantwoording       

De informatie over etherische oliën, vette planten oliën en Dode Zee mineralen geeft slechts een indicatie van wat u van deze producten zou kunnen verwachten. Ook alle opgaven en praktische tips, in het bijzonder in recepten, zijn slechts een indicatie waaraan geen rechten ontleend kunnen worden. Niemand zal op basis van deze informatie, bij wie dan ook, een schadeclaim kunnen indienen, of hoe dan ook verhaal kunnen halen.

Deze informatie mag nooit als vervanging van de behandeling door een arts dienen. Iedere zelfbehandeling is voor eigen verantwoording.

Anthémis aromatherapie doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

3. reclamaties       

Beschadigde pakjes of zendingen waaraan duidelijk te herkennen is dat de inhoud beschadigd is, of beschadigd kan zijn (bijv. lekkage) dienen geweigerd te worden. Na retour-ontvangst zenden wij dan omgaande nieuwe artikelen.

Fouten in een levering dienen binnen 24 uur na ontvangst gemeld te worden. Daarna worden reclamaties niet meer in behandeling genomen.

Onze oliën zijn niet gestandariseerde, onbehandelde natuurlijke producten. Verschillen in kleur, geur of consistentie tussen verschillende charges kunnen nooit grond tot reclamatie zijn.

Reclamaties worden uitsluitend dan in behandeling genomen als blijkt dat de betreffende olie afwijkt van de standaard waarden. Of als een geleverde basisolie minder dan 3 maanden houdbaar blijkt te zijn.

Oliën worden voor iedere bestelling apart afgevuld. U ontvangt dus altijd verse oliën en geen flesjes die mogelijk al maanden of langer in een magazijn gestaan hebben. De flesjes worden verzegeld en van afvuldatum voorzien.

Om deze reden is het niet mogelijk oliën te ruilen of te retourneren.

4. persoonlijke gegevens 

De bij bestelling aan ons geleverde persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van de bestelling en worden door ons nooit aan derden doorgeleverd. Er worden door ons geen adressen gebruikt voor het zenden van reclamemails.

5. links  

De inhoud van websites die vanuit deze site gelinkt worden kunnen veranderd zijn zonder dat de webmaster hiervan in kennis gesteld werd.

Voor de inhoud of uitvoering van de gelinkte sites dragen wij geen enkele verantwoording, ook moeten deze sites niet onze mening vertegenwoordigen ook niet als ze voldoen aan de wettelijke regels en voorschriften.

Van gelinkte sites die door verandering niet meer voldoen aan onze uitgangspunten zullen de links verwijderd worden.