• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

Anthémis aromatherapie

kantoor adres:

Stienpad 13 8388 MC Oosterstreek

K.v.K Leeuwarden 01099217 BTW nr. NL001233599B11

infosite www.anthemis.nl / webwinkel www.anthemisshop.com en www.anthemis-natuurzepen.nl

Het zelf afhalen bestellingen aan ons bedrijf is helaas niet mogelijk.

Vragen over verzorgingsproducten of etherische oliën kunnen uitsluitend per email gesteld worden. Gezien het grote aantal vragen wat wij dagelijks ontvangen is het niet mogelijk dergelijke vragen per brief of telefonisch te beantwoorden.

Als het antwoord op uw vraag ook op onze internetpagina`s te vinden is zullen wij uw vraag beantwoorden met een link naar de betreffende pagina c.q artikel. Wij doen ons best vragen binnen 48 uur te beantwoorden maar dit is, afhankelijk van de vraag, niet altijd mogelijk. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Als u niet in onze webwinkels online wilt kopen kunt u onze producten ook per email bestellen.

Vermeld naast het bestel / artikel nummer ook de artikelomschrijving.

Hier vindt u een overzicht van de verzendkosten en levervoorwaarden.

Gebruik voor een snelle afhandeling de volgende email adressen:

info@anthemis.nl voor vragen over producten en leveringen, vermeld het onderwerp van uw vraag dan kunnen wij u snel helpen.

info@anthemis-natuurzepen.nl voor vragen over zepen, parfumoliën en leveringen, vermeld ook hier het onderwerp van uw vraag.

aromatherapie@anthemis.nl voor vragen over etherische oliën of basis oliën, vermeld ook hier het onderwerp voor een snelle afhandeling.

bestel@anthemis.nl voor het bestellen van etherische/basisoliën, vermeld bij onderwerp `bestelling` / bestelling@anthemis-natuurzepen.nl voor het bestellen van zepen en parfumoliën, vermeld bij onderwerp `bestelling`

Bestellingen worden binnen 24 uur bevestigd, als u binnen deze tijd niets ontvangen heeft kijk dan eerst in uw spammap voordat u reclameert.

reclamatie@anthemis.nl gebruik dit adres uitsluitend voor klachten over producten. Vermeld in het onderwerp de aard van de klacht en het factuur nummer.

Voor vragen over (foute) leveringen dient u info@anthemis.nl of info@anthemis-natuurzepen.nl te gebruiken.