• gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen
  • gratis verzending in Nederland vanaf € 35,00
  • verzending per PostNL of DHL
  • snelle levering 1-2 dagen

Melk zepen

MELKZEPEN

Onze melk-zepen zijn vervaardigd uit pure melk en verrijkt met natuurlijke grondstoffen zoals bijv. pure plantaardige oliën zonder toevoeging van synthetische geur- of kleurstoffen, of conserveringsmiddelen. Ze zijn een weldaad voor ieder huidtype en uitermate geschikt voor de verzorging van gevoelige en allergisch reagerende huiden.

Schapenmelk bevat bijzonder veel eiwitten, rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Deze helpen de natuurlijke beschermende barrière van de huid te herstellen en de beschermende zuurmantel te stabiliseren. Schapenmelk bevat een hoog gehalte aan vitamine E, dat de huid beschermt tegen het verouderingsproces en werkt als een opruimer van vrije radicalen. Pure schapenmelkzeep zonder geur is ook geschikt voor mensen met allergieën en een zeer gevoelige huid.

Paardenmelkzeep wordt vervaardigd uit Stoetenmelk verrijkt met hoogwaardige ingrediënten en plantaardige oliën o.a. Sheaboter en Amandelolie. Deze zepen zijn zeer mild en is bijzonder geschikt voor de reiniging en verzorging van gevoelige en snel geïrriteerd huiden

Naast alle voedingsstoffen en melkeiwitten is één eigenschap van Kamelenmelkzeep uniek. Vrouwelijke kamelen geven geen melk als ze niet gelukkig zijn. 

Als de kameeldame er geen zin in heeft of iets haar niet bevalt, kun je nog zo je best doen, maar ze zal dan geen melk produceren. 

Het is dit bijzonder koppige van de kameel waardoor de natuur zelf ons de garantie geeft dat we bij de melkproductie aan een voor de soort passende behandeling worden gehouden. Om deze reden is een zorgzame, liefdevolle en natuurlijke houding noodzakelijk om de waardevolle kamelenmelk te kunnen verkrijgen.